Διαμαρτύρεται στον Εθνικό και η Ολυμπιάδα Πατρών για τις συνθήκες φιλοξενίας και την διατροφή στην Αλεξανδρούπολη (+photos)

 

Μετά την ομάδα του Ηρακλή, παράπονα για τις συνθήκες φιλοξενίας στην Αλεξανδρούπολη εξέφρασε και η Ολυμπιάδα Πατρών λίγο πριν τον αγώνα της με τον Εθνικό.

Ο Εθνικός ανέλαβε να φιλοξενήσει τους αγώνες του Final 4 στην «πρωτεύουσα του βόλεϊ», αλλά έχει προκύψει πρόβλημα με το ξενοδοχείο όπου διαμένουν ο Ηρακλής (θυμηθείτε την καταγγελία του ΕΔΩ) και η Ολυμπιάδα μέχρι στιγμής.

Η επιστολή της Ολυμπιάδας έχει ως εξής:

«Η Α.Ε.Π Ολυμπιάς Πατρών με την παρούσα επιστολή παραθέτει τον προβληματισμό της για τις συνθήκες φιλοξενίας του παιδικού τμήματός της στο final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης.

Παρά την ευγένεια των ανθρώπων του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και χωρίς να αμφισβητούμε την επιθυμία τους για μια καλή διοργάνωση , οι αγαθές προθέσεις δεν αρκούν. Λόγω του κύρους του θεσμού περιμέναμε οι συνθήκες
διαμονής –φιλοξενίας να είναι καλύτερες .

Η ομάδα αντιμετώπισε θέμα μετακίνησης (το κατάλυμα βρίσκεται σε απόσταση 15 Κm από το γήπεδο) , θέμα διαμονής (δωμάτια που δεν παρέχουν στους αθλητές τις συνθήκες που είναι απαραίτητες για την απρόσκοπτη προσήλωσή τους στον στόχο τους όπως έλλειψη κλιματιστικού, έντομα και κυρίως κρεβάτια μικρά σε μήκος ή ακόμα και χαλασμένα έτσι ώστε να μην εξασφαλίζεται η ξεκούραση των αθλητών) και θέμα διατροφής (ανεπαρκής μερίδα).

Στο πνεύμα του “ευ αγωνίζεσθαι’’ παρακαλούμε να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δοθεί μια λύση.

Ο Γενικός αρχηγός του τμήματος βόλλευ
Κανελλόπουλος Παναγιώτης»