Γ’ Εθνική: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕ Κομοτηνής

 

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕ Κομοτηνής για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, με την ομάδα σεβόμενη τις δύσκολες οικονομικές περιόδους που διανύουμε να έχει αρκετά προσιτές τιμές για τον κόσμο.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ, ενώ έχει προβλεφθεί από την ομάδα και εκπτωτική κάρτα σε καταστήματα και επιχειρήσεις που θα αποτελούν χορηγούς του τμήματος μπασκετ της ΑΕ Κομοτηνής.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής:

«Με πίστη στο όραμα, που έχουμε ξεκινήσει απο το 2013, είμαστε έτοιμοι για τριτη συνεχόμενη σεζόν να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο κόσμος πρέπει να αποτελέσει τον έκτο παίχτη για να μας δώσει ώθηση να πετύχουμε τον δύσκολο στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Για τον λόγο αυτό, τα εισιτήρια διαρκείας τίθενται σε κυκλοφορία στην τιμή των 20 Ευρώ, που περιλαμβάνουν όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις. Επιπλέον, κάθε εισιτήριο διαρκείας θα αποτελεί και εκπτωτική κάρτα σε καταστήματα και επιχειρήσεις που θα αποτελούν χορηγοί του τμήματος μπασκετ της Α.Ε. Κομοτηνής. Ονειρευτείτε μαζί μας, χαρείτε το μπάσκετ και δώστε μας ένα ακόμα κίνητρο να παλεύουμε σε όλες τις μάχες.  

Η Αξία της αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας: Τα Εισιτήρια Διαρκείας θεμελιώνουν την σχέση της ομάδας μας με τους φιλάθλους της, αφού αποτελούν βασική πηγή εσόδων στον ετήσιο προϋπολογισμό αλλά κυρίως δημιουργούν μία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Η σχέση αυτή δεν είναι μόνο οικονομική, αφού ο στόχος για διάθεση όσο το δυνατόν περισσοτέρων Εισιτηρίων Διαρκείας σχετίζεται άμεσα με την δυναμική της ομάδας. Η Ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των προηγούμενων τριών χρόνων, μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε τον σχεδιασμό με γνώμονα την ανιδιοτελή μας αγάπη για το άθλημα Απώτερος στόχος και μεγάλο όνειρο είναι να γίνει το κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής σημείο συνάντησης οικογενειών και αθλητών από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας!

Η φετινή μεγάλη μας καινοτομία είναι η Δημιουργία Σχέσης Συνεργασίας των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας με τους Χορηγούς και Υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής με προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια…

Σημεία πώλησης:
ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ Παπουης Σ. (Δημοκρατίας 12 – 6945547047)
Graphic Arts Παπαλεξανδρου ( Ν. Ζωΐδη 20)
Ξηροί Καρποί- Καφεκοπτειο Χατζη (Λάχανα 14) .
Και Μανώλης Δαφτσης (6974110621)
Νίκος Γκουντελας (69741106216)
Βασίλης Στοακης (6936192288)
Μουρατ Μεχμέτ Τσαους (6986329006)».