Γ’ Εθνική: Παραμονή Γιαννόπουλου και των άλλων αστεριών της ανακοίνωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου!

 

Σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ΑΕ Διδυμοτείχου με την ανανέωση των περισσότερων παικτών της περσινής νταμπλούχας ομάδας καθησυχάζοντας τον κόσμο της ομάδας που ήταν προβληματισμένος βλέποντας την διοίκηση να καθυστερεί κάπως την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας.  

Έτσι σήμερα Πέμπτη και αφού προηγήθηκε σχετικό δημοσίευμα του ThrakiSportS για την καθυστέρηση στην ανανέωση παικτών, η διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου μετά τις σημαντικές προσθήκες των Αβογιάν και Σουλεϊμάνογλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με 14 παίκτες που είχε πέρυσι συνέβαλλαν άλλοι πολύ ή λίγο στην κατάκτηση του ντάμπλ.

Έτσι στην ομάδα συνεχίζουν ο αρχηγός και αρχισκόρερ Χρήστος Γιαννόπουλος για τον οποίο η ομάδα εξέδωσε χωριστή ανακοίνωση, ο Νίκος Θάνος, ο Στέφανος Πετρόπουλος, οι πορτιέρο Βασίλης Κυριακίδης και Άγγελος Συριτούδης, ο Αλέξανδρος Μαμρικισβίλι, ο Σεβαστός Γκαβανόζης,  ο Λευτέρης Καΐσας, ο Χάρης Ασπιώτης, ο Δημήτρης Τερτσούδης, Αλί Κοτζά και οι Στράτος Τζανετάκος και Βασίλης Παντελίδης όπως ειχε αναφέρει προ ημερών το ThrakiSportS.

Σε συζητήσεις με την ομάδα βρίσκονται και οι Δημήτρης Ιντζές, Γιάννης Γωνιάδης και ο Κυριακος Πετρόπουλος, ενώ αναμένονται προσεχώς και νέες ανακοινώσεις με μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ για τον αρχηγό Χρήστο Γιαννόπουλο: “13 χρόνια στην ομάδα πάντα πιστός στρατιώτης στα εύκολα στα δύσκολα στις χαρές στις λύπες πάντα εκεί παρών πάντα εκεί μπροστά για την ομάδα, την ομάδα που πόνεσε αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε όσο λίγοι,το όνομα του πλέον είναι με γραμμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία μας και θα συνεχίσει για 14ο χρόνο να είναι.  Ο αρχηγός μας Χρήστος Γιαννοπουλος, ο για 4 συνεχόμενα χρόνια πρώτος σκόρερ της ομάδας και του νομού μας και φέτος για ακόμα ένα χρόνο θα φοράει και θα αγωνίζεται για την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος .
Χρήστο καλή δύναμη!”

Η ανακοίνωση της ομάδας της ΑΕΔ για τις ανανεώσεις: Η ομάδα μας πιστή στην φιλοσοφία της πως παιδιά που παίξανε, ματώσανε, πονέσανε και τίμησαν την φανέλα μας στις τοπικές κατηγορίες αξίζουν να γευτούν την εμπειρία της Γ´ εθνικής κατηγορίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως στο ταξίδι της νέας σεζόν ανανέωσαν και θα είναι μαζί μας οι παρακάτω ποδοσφαιριστές”

Χρήστος Γιαννόπουλος

Στρατός Τζανετάκος

Στέφανος Πετρόπουλος

Νίκος Θάνος

Βασίλης Κυριακίδης

Βασίλης Παντελίδης

Αλί Κοτζά

Δημήτρης Τερτσουδης

Αλέξανδρος Μαμρικισβιλι

Παναγιώτης Άχπα

Σεβαστός Γκαβανόζης

Λευτέρης Καΐσας

Χάρης Ασπιώτης

Άγγελος Συριτουδης

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη υπομονή και υγεία πάνω απ´ολα!
Συνεχίζουμε….!