Γ’ Εθνική: Στην Δόξα Δράμας και επίσημα ο Λίτσκας! Μαζί του και άλλοι δύο Θρακιώτες…

 

Παίκτης της Δόξα Δράμας είναι και επίσημα πλέον ο Γιώργος Λίτσκας, που ανακοινώθηκε, μαζί με τον τον πρώην παίκτη της Ξάνθης Παντελή Ριζογιάννη, αλλά και τον Κομοτηναίο νεαρό πορτιέρο Φώτη Πριτσίδη.

Συγκεκριμένα η Δόξα Δράμας προχώρησε σε ντεμαράζ μεταγραφικών ανακοινώσεων, αφού με τέσσερα δελτία τύπου μέσα σε μια μέρα επισημοποίησε την απόκτηση του Εβρίτη Γιώργου Λίτσκα, για την οποία σας είχε ενημερώσει προ ημερών και το ThrakiSportS, αλλά και του πρώην παίκτη της Ξάνθης Παντελή Ριζογιάννη, του Κομοτηναίου 18χρονου Φώτη Πριτσίδη και του 30χρονου Σάββα Κυριακίδη.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου της Δόξα Δράμας:

« Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Γιώργου Λίτσκα. Ο νεαρός άσσος της Δόξας ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Πανθρακικού, ενώ πέρασε κατά σειρά από τη μεγάλη ομάδα του Πανθρακικού, τον Έβρο Σουφλίου, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Καβάλα.
Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Παντελή Ριζογιάννη. Ο άσσος των «μαυραετών» ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Ξάνθης, ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά στη μεγάλη ομάδα της Ξάνθης, τον ΑΟ Τρικάλων, τη Νίκη Βόλου, τον Πανελευσιανιακό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν και πάλι τα Τρίκαλα. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. ​

Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου Φώτη Πριτσίδη.
Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. ​