Α2 Ανδρών: Μεταγραφικές βόμβες με “άρωμα” Volley League για την ΑΕ Κομοτηνής!

 

Η ΑΕ Κομοτηνής φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με δύο νέους βολεϊμπολίστες από τον Έβρο, τους οποίους και γνωρίζει καλά ο νέος προπονητής της ομάδας Ηλίας Κρεούζης, ώστε να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για τις πρώτες δύο μεταγραφές της ΑΕ Κομοτηνής, οι οποίοι έρχονται με αρκετά καλές συστάσεις, ώστε να βοηθήσουν τη νέα σεζόν την ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Ανδρών. Ο λόγος για τους λίμπερο του ΟΦΗ Σταύρο Αρχοντούδη (39, 1.88) και τον κεντρικό της Ορεστιάδας Βασίλη Στοϊλούδη (25, 2.00), οι οποίοι κατάγονται από τον Έβρο και έχουν παίξει μεταξύ άλλων και στην ΓΕΑ και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με τον κόουτς της ΑΕ Κομοτηνής Ηλία Κρεούζη, να τους γνωρίζει αρκετά καλά.

Ο 25 χρονος Στοϊλούδης ακόμα αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Καλαμαριά και Μέγα Αλέξανδρο, ενω ο 39χρονος Αρχοντούδης  αγωνίστηκε σε Θρακικό, Μέγα Αλέξανδρο και μια 8ετία στον Εθνικό Αλεκανδρούπολης. Οι δύο παίκτες όπως και άλλοι δυο αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα από την ΑΕ Κομοτηνής τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες.