Πήρε το απολυτήριο του στρατού από τον… Γιαννόπουλο και αποχαιρέτησε την ΑΕΔ ο Αντωνίου

 

Την στρατιωτική του θητεία ολοκλήρωσε ο επιθετικός της ΑΕ Διδυμοτείχου Δημήτρης Αντωνίου που αποχαιρετά τον Έβρο και την πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΕΔ και επιστρέφει στην πατρίδα του την Αλεξάνδρεια.

Ο 23χρονός επιθετικός υπηρέτησε από τον Γενάρη την στρατιωτική του  θητεία  στον Έβρο και η Α.Ε.Διδυμοτείχου δεν έχασε την ευκαιρία να τον εντάξει στο δυναμικό της, την οποία βοήθησε όσο του επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του στο στρατό. Χαιλαιτ στην καριέρα του στην ΑΕΔ τα τρία τέρματα που πέτυχε στον ημιτελικό με τις Καστανιές (φώτο δεξιά).

Ο Αντωνίου  Αντώνιου ήρθε στην ΑΕΔ από την Ημαθία και την ΑE Αλεξάνδρειας, ενώ ακόμη αγωνίστηκε στα Κ20 του Ατρομήτου και του ΟΦΗ, στον Ρεθυμνιακό, Σπηλι, ΑΟ Ψηλορείτη και Αστέρα Ρεθύμνου, αφού σπούδασε στο Ρέθυμνο Φιλοσοφική.

Μάλιστα το χαρτί της απόλυσης του έδωσε ο συμπαίκτης του στην ΑΕΔ Χρήστος Γιαννόπουλος που ως στρατιωτικός  στο ίδιο στρατόπεδο τον είχε… υπό την προστασία του (κεντρική φωτο). Πλέον μετά τον στρατό και με το πτυχίο στο χέρι, επιστρέφει στην Αλεξάνδρεια όπου έχει προτάσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας στην Ημαθία και την παλιά του ομάδα την δευτεραθλήτρια ΑΕ Αλεξάνδρειας που ανέβηκε και αυτή στην Γ’ Εθνική απορροφώντας τον Διαγόρα Σεβαστής από την Πιερία. Ωστόσο  θα βρίσκεται σε διαφορετικό όμιλο από την ΑΕΔ, οπότε εαν ενταχθεί στην ΑΕΑ δεν θα αναμετρηθεί με την παλιά του ομάδα.

Ο Αντωνίου για την αποχώρησή του από την ομάδα της ΑΕΔ και το Διδυμότειχο αναφέρει:  

Πόσο πιο ιδανικά θα μπορούσε να συνδυαστεί μια στρατιωτική θητεία; Ευχαριστώ για την ευκαιρία να αγωνιστώ για αυτή την ομάδα, για αυτή την πόλη, για αυτούς που δεν παράτησαν ποτέ το όνειρο της Γ’ εθνικής και κατέκτησαν όλα όσα τους αξίζουν.

Ελπίζω να βοήθησα όσο περνούσε από το χέρι μου. Για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο μου αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν περαστικοί και αδιάφοροι, γιατί όλοι έχουν τον ίδιο σκοπό, τη διάκριση με κάθε τρόπο, γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει, αυτό έκανε πάντα. Καλή επιτυχια στα σπουδαία, η ΑΕΔ απο φετος εχει ενα οπαδό περισσότερο ☘️☘️☘️??
#vamosaedara