ΕΠΣ Θράκης: Αποχαιρετά την Στρύμη για το… Survivor2 με παρότρυνση του γιου του και συμπαίκτη του που έκανε την αίτηση!

 

Ένας από τους ανθρώπους που έχουν φάει τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, και της Ροδόπης με το κουτάλι είναι ο προπονητής παίκτης του Ορφέα Στρύμης Νίκος Κυνηγόπουλος.

Το όνομα του περισσότερο είναι γνωστό λόγω της συγγένειάς του με τον «ευεργέτη του μπάσκετ» Άγι Κυνηγόπουλο, παράγοντα της Ομοσπονδίας Μπάσκετ που ανακάλυψε τον Νίκο Γκάλη πριν 40 περίπου χρόνια και… πλαστογράφησε πιστοποιητικό γέννησης του στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης για να παίξει στην Eθνική Ομάδα ο Έλληνας Θεός Nich the Greek.

Ο Νίκος Κυνηγόπουλος, με καταγωγή από αθλητική οικογένεια, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, συνέχισε σε Ιπποκράτη Θεσσαλονίκης, ΑΕ Φαλήρου και λόγω του επαγγέλματός του ως στρατιωτικού μετακόμισε στην Ροδόπη σε Αναγέννηση Εκτενοπόλ, Ερμή Αμφίων, Πόντο Θρυλορίου και ΠΑΕ Ποντίων φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Μετά από ένα διάλειμμα σε Κω και Ασκληπιό είχαμε την επιστροφή σε Ροδόπη και πάλι σε Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ελπίδα Σαπών, Ορφέα Ξυλαγανής, Κόσμιο, Δόξα Προσκυνητών και  Πόντο Κομοτηνής όπου ήταν συμπαίκτης με τον γιο του Χαράλαμπο. Τα τελευταία δυο χρόνια είναι παίκτης – προπονητής στον Ορφέα Στρυμης έχοντας συμπαίκτες τους γιους του Χαράλαμπο και τον Χρήστο!

Ο τελευταίος μάλιστα, ποθυ είναι τερματοφύλακας στην ομάδα της Στρύμης αλλά και φανατικός τηλεθεατής του Survivo,r απέστειλε αίτηση συμμετοχής για τον πατέρα του Νίκο, ώστε να πάρει μέρος στο δημοφιλές παιχνίδι από την νεα σεζόν προτιμώντας να βλέπει τον πατέρα του στην τηλεόραση από το να παίζει μαζί του στα γήπεδα και να ακούει τις συμβουλές του κόουτς πατέρα σε αυτά!. Πάντως μέχρι σήμερα ο αριθμός των αιτήσεων έχει ξεπεράσει τις 35000 αφού αυτή του Κυνηγόπουλου έχει αριθμό 34.338!