Μετά από τρία πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ πήρε και το πτυχίο της Γεωπονικής στην Ορεστιάδα ο Δημήτρης Γκαράς (+photos)

 

Mετά την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου τίτλου της καριέρας του με τον ΠΑΟΚ ο Εβρίτης διεθνής λίμπερο Δημήτρης Γκαράς απέκτήσε και επίσημα και τον τίτλο του Γεωπόνου.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν του Παμβοχαϊκού ορκίστηκε στην Ορεστιάδα καθώς αποφοίτησε από την Σχολή Γεωπονίας Δασολογίας του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης παραλαμβάνοντας με χαμόγελα και περηφάνια το πτυχίο του Γεωπόνου, αν και η αλήθεια είναι ότι βρέθηκε μακριά από την πόλη όλα τα χρόνια της πανεπιστημιακής του θητείας, αφού αγωνίστηκε σε Λαμία, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Σύρο.

Αποτέλεσμα ήταν να καθυστερήσει λίγο, αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Το σημαντικό είναι ότι φορώντας την παραδοσιακή πανεπιστημιακή τήβεννο (όπως βλέπετε στις εικόνες του  Γιάννη Τομαδάκη από το thraki nea) με το σήμα του τμήματος Γεωπονίας – Δασολογίας, ο 32χρονος λίμπερο έδωσε τον σχετικό όρκο και πήρε το πολυπόθητο πτυχίο που το πανηγύρισε όπως και το πρωτάθλημα στην Πυλαία.

Με σαμπάνια, πολλά φιλιά και βροχή συγχαρητήριων μηνυμάτων από φίλους και την οικογένειά του που ήταν δίπλα του σε μια ακόμη σημαντική στιγμή της ζωής του…