Ελληνοτουρκική συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη για το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου

 

Γεύμα εργασίας με τον Ερντεμ Γκοκτουρκ, υπεύθυνο του αναπτυξιακού τμήματος του γυναικείου ποδοσφαίρου της Νουτνουλου Σπορ Κουλουμπου, είχε ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Θράκης στο πλαίσιο του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Παρόλο που η τουρκική συμμετοχή της Μπεσίκτας είχε αποσυρθεί, ο Ερντέμ Γκοκτουρκ ήρθε νωρίς το πρωί της 16ης Ιουνίου 2017 και το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δημήτρη Μερκούρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλήμα. Ο Ερντέμ Γκοκτουρκ μετέφερε μήνυμα του προπονητή της Μπεσίκτας και συνολικά το ενδιαφέρον των τουρκικών ομάδων για το βαλκανικό πρωτάθλημα, και στην συνέχεια συζητήθηκαν θέματα με κοινό στόχο –  ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο τούρκος παράγοντας ζήτησε τη συνεργασία του Αθλητικού Ομίλου Θράκης στο προγραμματισμένο διεθνές τουρνουά υποδομών που θα πραγματοποιηθεί το 2018 στην Κωνσταντινούπολη. Ο Πρόεδρος του Ομίλου αποδέχθηκε την πρόσκληση, ανάφερε ότι θα είναι σε άμεση επικοινωνία με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και την συμμετοχή της Μεικτής Θράκης στη συγκεκριμένη διοργάνωση.