Στα πέναλτι έχασαν τον τρίτο τίτλο της σεζόν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

 

Στον τελικό του τουρνουά Beach Handball 2017 στη Λίμνη Βεγορίτιδα προκρίθηκαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης αλλά δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν και σε αυτόν τον τρίτο τίτλο της σεζόν.

Ήταν το 3ο τουρνουά του φετινού καλοκαιριού στο πλαίσιο του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Φιλοξενήθηκε  στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή, ο κόσμος «αγκάλιασε» την διοργάνωση του beach handball.

Οι επισκέπτες που παρακολούθησαν το εντυπωσιακό άθλημα της άμμου, ενθουσιάστηκαν από το θέαμα που προσέφεραν οι παίκτες των ομάδων και απόλαυσαν το χορευτικό πρόγραμμα των όμορφων και «δροσερών» κοριτσιών του Arte Mus Zumba, με φόντο τη δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδος.

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος επικράτησε στα σουτ άουτ των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης με 2-1 σετ. Λίγο νωρίτερα στον μικρό τελικό ο ΓΑΣ Κιλκίς επικράτησε με 2-0 σετ της ΑΕΣΧ Πυλαίας, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Μετά τη λήξη του τουρνουά. ακολούθησαν οι καθιερωμένες απονομές στις διακριθείσες ομάδες.  Επόμενος «σταθμός» του Πανελληνίου σιρκουί είναι η Αλεξανδρούπολη το διάστημα 5-9 Ιουλίου, όπου και θα διεξαχθεί παράλληλα το 4ο Κύπελλο Ελλάδος.