ΕΠΣ Ξάνθης: Οι αποχωρήσεις από τον Αστέρα Μαγικού μετά και την απορρόφηση των Ελπίδων Ξάνθης

 

Ο Αστέρας Μαγικού, πριν μερικές μέρες, όπως σας είχε ενημερώσει και το ThrakiSportS, θα απορροφήσει την ομάδα των Ελπίδων Ξάνθης, και φαίνεται πως τη νέα σεζόν, η ομάδα του Αστέρα θα βασίζεται, φυσικά, στον φετινό κορμό, αλλά και στους παίκτες που πέρυσι αγωνιζόντουσαν στις Ελπίδες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του ThrakiSportS από το ρόστερ που αποτελούσε τον Αστέρα Μαγικού την σεζόν που ολοκληρώθηκε λίγες θα είναι οι αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα από την ομάδα θα αποτελέσουν παρελθόν ο Χρήστος Ζώτος και ο Βασίλης Ζώτος, που βέβαια θα συνεχίσουν να παίζουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και έχουν ήδη συμφωνήσει με τις ομάδες που θα παίζουν τη νέα χρονιά.

Η άλλη αποχώρηση από τον Αστέρα είναι αυτή του Χρήστου Σταύρου, ενώ θα αποχωρήσει και ο Μανώλης Ανδρέου από τον Αστέρα με αμφότερους τους ποδοσφαιριστές επίσης να έχουν βρει τις ομάδα που θα συνεχίσουν το ποδόσφαιρο τη νέα χρονιά, και οι οποίες βρίσκονται επίσης εντός συνόρων της Ξάνθης.

Όσον αφορά τώρα τις Ελπίδες Ξάνθης, όλα δείχνουν πως ένα μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ της ομάδας θα συνεχίσει να έχει προπονητή και τη νέα χρονιά τον Άγγελο Γιαβανόπουλο, και το μόνο που μένει πλέον είναι να κατατεθούν και να επικυρωθούν τα δελτία τους επίσημα. Έτσι στον Αστέρα δεν καίγονται και δεν θα ψαχτούν για πολλούς παίκτες, αφού πήραν την απόφαση να απορροφήσουν τις Ελπίδες, για αυτόν ακριβώς το λόγο.