Οι δύο Εβρίτες που «κόπηκαν» από την αποστολή της Εθνικής Παμπαίδων στο Ικόνιο και οι έξι που ταξίδεψαν

 

Στην Τουρκία  και στο Ικόνιο όπου θα συμμετάσχει στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (3-11 Ιουλίου), βρίσκεται με 6 Εβρίτες, χωρίς ωστόσο 4 παιδιά και ανάμεσά τους τον κεντρικό του Έβρου Σουφλίου Ιάσωνα Αλεξούδη και τον Εβρίτη Λίμπερο της ΓΕ Ηρακλέιου Δημήτρη Σταυρόπουλο.

Η αποστολή ταξίδεψε οδικώς από τον Έβρο, όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, στην Κωνσταντινούπολη κι από εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου «πέταξε» για το Ικόνιο.

Οι Εβρίτες θα είναι ο πασαδόρος Παναγιώτης Μποζίδης του ΑΟ Ορεστιάδας, ο ακραίος Χαράλαμπος Παπαδημητρίου του Έβρου Σουφλίου, ο κεντρικός Αθανάσιος Κεσεσίδης και ο διαγώνιος Δημήτριος Μούχλιας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, συν τους Μάριο Γκιούρδα και τον Νίκο Μούχλια.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφανος Νανάς και ο συνεργάτης του Νίκος Μούχλιας έκοψαν ωστόσο τους Ιάσων Αλεξούδη (Έβρος Σουφλίου), Βαγγέλη Δοροβάτα (Πανερυθραϊκος), Χαράλαμπο Κομητούδης (ΑΟ Σερρών) και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο (Γ.Ε.Ηρακλείου) επιλέγοντας την ακόλουθη 12αδα για το τουρνουά:

Πασαδόροι: Νίκος Καλαγασίδης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Φώτης Ρέτζιος (ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας), Παναγιώτης Μποζίδης (ΑΟ Ορεστιάδας)

Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας, (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Ακραίοι: Παπαδημητρίου (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Σπύρος Χανδρινός, (Α.Ο.Καλαμάτα 80), Απόστολος Στράτος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκος ΑΟ)

Κεντρικοι: Θανάσης Κεσεσίδης, (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Σπύρος Χάκας, (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων), Θεόδωρος Δορδοκίδης (ΑΕ Λάρισας),

Λίμπερο: Αναστάσιος Σωνάκης (ΑΕΚ Αθηνών)