Με Γκιούρδα, Μούχλια και 4 Εβρίτες στη δωδεκάδα αναχώρησε για Ικόνιο η Εθνική Παμπαίδων

 

Το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε το ταξίδι της Εθνικής Παμπαίδων για το Ικόνιο όπου θα συμμετάσχει στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (3-11 Ιουλίου).

Η αποστολή μετά το φιλικό με τους παίδες του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη, ταξίδεψε οδικώς από το Σουφλί για την Κωνσταντινούπολη κι από εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου «πέταξε» για το Ικόνιο, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΟΠΕ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφανος Νανάς και ο συνεργάτης του Νίκος Μούχλιας, προπονητής του Έβρου Σουφλίου, επέλεξαν τους εξής 12 αθλητές για το τουρνουά (ανάμεσά τους και 4 Εβρίτες):

Πασαδόροι: Νίκος Καλαγασίδης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Φώτης Ρέτζιος (ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας), Παναγιώτης Μποζίδης (ΑΟ Ορεστιάδας)

Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας, (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Ακραίοι: Παπαδημητρίου (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Σπύρος Χανδρινός, (Α.Ο.Καλαμάτα 80), Απόστολος Στράτος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκος ΑΟ)

Κεντρικοι: Θανάσης Κεσεσίδης, (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Σπύρος Χάκας, (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων), Θεόδωρος Δορδοκίδης (ΑΕ Λάρισας),

Λίμπερο: Αναστάσιος Σωνάκης (ΑΕΚ Αθηνών)

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμμετέχουν επίσης ο Μάριος Γκιούρδας (Team Manager Εθνικών Ομάδων) καθώς και οι Γεώργιος Κουφός (Φυσιοθεραπευτής) και Στέφανος Μανιώτης (Στατιστικολόγος).