Ενδιαφέρον για Μεμέτ Εμρέ από ομάδες του Βόρειου Έβρου

 

Ένας από τους παίκτες που “σημάδεψε” τον Έβρο Σουφλίου τα χρόνια της Γ’ Εθνικής ήταν ο Ροδοπίτης μεσοεπιθετικός Εμρέ Μεμέτ που μαζί με τον υπόλοιπο κορμό της ομάδας είχαν φέρει επιτυχίες στην ιστορική ομάδα του Σουφλίου.

Ο 25χρονος Εμρέ την περίοδο αυτή είνα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μεταγραφικού παζαριού στην Θράκη που αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος και μετά από ένα εξάμηνο χωρίς ποδόσφαιρο θέλει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, μετά το σύντομο πέρασμά του από την Δόξα Προσκυνητών στην οποία ακόμα ωστόσο ανήκει, σκοράροντας 3 τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο πρωην παίκτης των ακαδημιών του Πανθρακικού, του Αετού Αρριανών και του Έβρου Σουφλίου έχει προτάσεις συνεργασίας από ομάδες Γ’ Εθνικής εκτός νομού Ροδόπης όπου κατοικεί, της ΕΠΣ Θράκης, αλλά και αρκετές από ομάδες του Βόρειου Έβρου όπου και τον γνωρίζουν καλύτερα, αφού στα χρόνια που αγωνίστηκε εκεί εκτός από την αξία του αγαπήθηκε και για το σπάνιο ήθος του. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες με τον παίκτη ωστόσο να μην βιάζεται όπου και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές, ώστε να πάρει την ορθότερη για αυτόν απόφαση.