Γ’ Εθνική: Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στη Δόξα Δράμας ο Νίκος Ιωσηφίδης

 

Το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ιστορική Δόξα Δράμας ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του ανέλαβε ο γνωστός τεχνικός Νίκος Ιωσηφίδης.

Ο Δραμινός τεχνικός στο παρελθόν ήταν βοηθός προπονητή στην Καβάλα, προπονητής στα ΤΕΠ του Πανθρακικού, της Ξυλαγανής, του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων ενώ φέτος οδήγησε την Μεσσούνη στην Α’ ΕΠΣ Θράκης. Επίσης είναι και υπεύθυνος των ακαδημιών, ενώ ως ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Θράκης έφτασε πριν τρία χρόνια την ομάδα μέχρι τον τελικό του Πανελληνίου Regions στο Λιτόχωρο.

O Ιωσηφίδης έχει ήδη παρουσιαστεί από τον μεγαλομέτοχο της Δόξας Δράμας Γιάννη Μπύρο στους ποδοσφαιριστές λίγο πριν αναχωρήσουν για διακοπές αναφέροντας: «Ο Νίκος θα είναι πλέον αυτός που θα κάνει το κουμάντο στην ομάδα. Μαζί με τον νέο προπονητή θα τρέχουν τα θέματα της ομάδας. Βρίσκεται ήδη εδώ και ένα μήνα κοντά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το έργο που έχει κάνει μέχρι τώρα».

Συνεχίζοντας έκανε έναν δικό του απολογισμό για την χρονιά: «Ήταν μια περίεργη χρονιά, είχε πολύ μεγάλη πίεση, περισσότερη από αυτή που περίμενα να έχω. Από εσας δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Είμαι πικραμένος περισσότερο από τους συνεργάτες που επέλεξα για να με βοηθήσουν. Το θέμα μου δεν ήταν η ποιότητα του παίκτη που μου πρότιναν όταν δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα αλλά ο δικός μου άνθρωπος που μου τον πρότεινε και τον έφερε. Η ομάδα περιμένει να μάθει την κατηγορία που θα παίζει. Νιώθω πολύ περίεργα, η λογική μου λέει να σηκωθώ να φύγω και η καρδιά να μείνω και να συνεχίσω για να κάνω αυτό που υποσχέθηκα στην πόλη μου».

Πλέον εκτός από τις εξελίξεις στην Δόξα Δραμας μένει να μάθουμε και τι θα γίνει και στην ομάδα της Μεσούνης που τρέλανε κόσμο πέρυσι στην Β’ κατηγορία με τις εμφανίσεις της κατακτώντας με “περίπατο” το πρωτάθλημα.