ΕΠΣ Θράκης: Το συγκινητικό αντίο (και) του Χρήστου Φλέγγα σε Σώστη, Κόσμιο και Κομοτηνή!

 

Το αντίο του στην πρωην ομάδα του Δόξα Σώστη αλλά και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου  μετά από χρόνια στην ομάδα μετά τους Αθανασιου, Κυπιρτόγλου, Ταμάμη αλλά και στην πόλη της Κομοτηνή μετέφερε μέσω του ThrakiSportS ο Λαρισαίος επιτελικός μέσος Χρήστος Φλέγγας.

Ο Φλέγγας ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και μέλος της καλύτερης εντεκάδα του πρωταθλήματος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS, σκοράροντας φέτος στο πρωτάθλημα με 13 τέρματα κατακτώντας το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης, αποχωρεί από την Κομοτηνή αφού ολοκληρώνει τις σπουδές του επιστρέφοντας στην Λάρισα και όπως και τα φιλαράκια του στο Κόσμιο θέλησε μεσω του ThrakiSportS να αποχαιρετήσει την πόλη όπου πέρασε τα καλύτερα χρόνια του αλλά και τις ομάδες που αγωνίστηκε.  

Το μήνυμα του Φλέγγα μέσω του ThrakiSportS: “Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση που αποχωρώ απο την Κομοτηνη όσο οι μέρες μετρούν αντίστροφα προς το ΤΕΛΟΣ … καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τις δυο ομάδες που συνεργάστηκα… την ομάδα της Δόξας Σώστή και την ομάδα του ΚΟΣΜΙΟΥ … αρχικά για την ομάδα του Σώστη που ήταν η πρώτη μου ομάδα στη Κομοτηνη και τον πρόεδρος της Στράτο Μυλωνά… όσο αναφορά την ομάδα του ΚΟΣΜΙΟΥ με μια λέξη θα τη χαρακτήριζα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… τα παιδιά στην ομάδα τα νιώθω σαν ΑΔΕΡΦΙΑ… θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη διοίκηση της ομάδας που με τις οποίες δυσκολίες μου συμπεριφέρθηκαν σωστά … ένας μεγάλος κύκλος κλείνει για εμένα και μόνο θετικά κρατάω απο αυτό …

Για την πόλη της Κομοτηνής τι να πω…  ότι καλύτερο σε φοιτητικό προορισμό …. δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτα που εχω ζήσει στη κομοτηνη ως φοιτητής… γνώρισα ανθρώπους, γνώρισα παιδιά τα οποία έγιναν αδερφια μου…. συγκινούμε πολυ που θα φύγω και θα μου λείψουν ολα αυτα που πέρασα… κατάφερα να συνδυάσω δουλειά, ποδοσφαιρο και σπουδές και να τα φερω εις πέρας σε μεγαλο ποσοστό …. η Κομοτηνή ειναι η δεύτερη πόλη μου μετά την Λάρισα… Εις το επανιδείν…”.