Super League: Από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Ξάνθη ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς!

 

Κοντά στην μεταγραφή του στην ομάδα νέων της Ξάνθης βρίσκεται ο 18χρονος Ελληνοσέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Κοσμίου και παλιότερα των ακαδημιών του Πανθρακικού Λάζαρος Στοϊνοβιτς.

Ο Λάζαρος προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια αφού ο πατέρας του Ζόραν διέπρεψε σε αρκετές ομάδες ως ποδοσφαιριστής με κυριότερες τον Άρη, τον Πανθρακικό, τον Λεβαδειακό και τα Τρίκαλα, ενώ ήταν για χρόνια προπονητής στο Πανθρακικό περνώντας από όλα τα πόστα, ενω τα αδέρφια του Χρήστος και Νάσης βρίσκονται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος Στοΐνοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και από τον Γενάρη και μετά που διέλυσε η ομάδα έμεινε ελεύθερος και συνέχισε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Εκεί με την ομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου κατακτώντας την κούπα (φώτο), ενώ βοήθησε στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο ερασιτεχνών και για αυτό το λόγο ήταν ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS.

Την περίοδο αυτή αναρρώνει από ένα τραυματισμό στο φινάλε του πρωταθλήματος ανυπομονώντας να ξεκινήσει προετοιμασία με την νέα του ομάδα. Μάλιστα η ομάδα του εξέδωσε προ ημερών ανακοίνωση ευχόμενη περαστικά στον πρωην παίκτη της. «Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμιου εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Λάζαρο Στοΐνοβιτς για τον τραυματισμό του», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της κυπελλούχου ΕΠΣ Θράκης.