Μια 43χρονη αναδείχθηκε στην Ξάνθη πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ατομική χρονομέτρηση!

 

Έβαλε τα γυαλιά σε πολλές νεώτερες αθλήτριες η 43χρονη Ελένη Τσάβαρη που κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου που διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά στην Ξάνθη. 

Η 43χρονη ποδηλάτρια τερμάτισε πρώτη στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης των γυναικών, με χρόνο 39 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα, αφήνοντας πίσω της την Βαρβάρα Φασόη που τερμάτισε στην δεύτερη θέση με 20 δευτερόλεπτα διαφορά και την Άννα Μαρία Ζόγλη που τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 40:12. Από πλευρά θρακιώτικων συμμετοχών, η Μαρία Αντωνιάδου τερμάτισε στην 12η θέση, με χρόνο 56:38 ενώ η Ελένη Τάτσιου στην 13η θέση με χρόνο 1:04:17. Δείτε τα αποτελέσματα της ατομικής χρονομέτρησης των γυναικών με ένα κλικ ΕΔΩ .

Στους άνδρες, όπου η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, που τερμάτισε τα 47,3χλμ. με χρόνο 1:02:23, αφήνοντας πίσω τους Χαράλαμπο Καστραντά που τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 1:02:58 και τον Στέλιο Φαραντάκη με χρόνο 1:03:31. Όσον αφορά τις θρακιώτικες παρουσίες, το καλύτερο πλασάρισμα είχε ο Ορέστης Ιωαννίδης του Θράκα Ιππέα, που τερμάτισε 13ος με χρόνο 1:06:15, ενώ αγωνίστηκαν και οι Δημήτρης Τερζής, Γιώργος Κυριαζής, Γιάννης Τσακμάκης, Δημήτρης Παντράκης, Αντώνης Χατζηνικολάου, Βουλέντ Αρίφ Ογλού, Δημήτρης Χριστοδούλου, Δημήτρης Μπακαλής, Δημήτρης Σαββόπουλος, Κωνσταντίνος Νταλάρας, Δημήτρης Γεωργιάδης, Λευτέρης Ανδρεάδης, Ατίλα Αλήογλου, Γιωργος Κατράνης, Γιώργος Χασμάς και Σίμος Αγγελούδης. Δείτε τα αποτελέσματα των ανδρών με ένα κλικ με ένα κλικ ΕΔΩ.