Super League: Μεγαλώνει η «Θρακιώτικη» παροικία στον Απόλλωνα Σμύρνης

 

Μετά τους Άκη Μάντζιο, και Γιώργο Κασναφέρη στο τεχνικό τιμ, αλλά και τους τερματοφύλακες Μιχάλη Ζαρόπουλο και Δημήτρη Ταΐρη, η «Θρακιώτικη» παροικία μεγαλώνει στον νεοφώτιστο Απόλλωνα Σμύρνης με την προσθήκη στο τεχνικό τιμ του γυμναστή Παύλου Γκότση.

Φαίνεται πως εκτός από τον ίδιο προμηθευτή αθλητικού υλικού, που δεν είναι άλλος από την ιδιαίτερα επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια ισπανική JOMA, ο νεοφώτιστος Απόλλων Σμύρνης ακολουθεί τα βήματα του ΑΟΞ, και στην κατάρτιση του τεχνικού τιμ της ομάδας, αφού προστέθηκε σε αυτό και ένας ακόμα παλιός γνώριμος για τους φιλάθλους της Ξάνθης, ο γυμναστής Παύλος Γκότσης.

Έτσι μετά τον επίσης αμιγώς «Ξανθιώτη» Γιώργο Κασναφέρη, πλέον στο τεχνικό επιτελείο θα υπάρχει και ο επί τρία χρόνια παλαιότερα γυμναστής της Ξάνθης, Παύλος Γκότσης, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο προπονητής του Απόλλωνα είναι επίσης «Θρακιώτης». Ο Γκότσης πριν έρθει στην Ξάνθη, είχε εργαστεί ως γυμναστής για μία σεζόν και στον Παναιτωλικό, ενώ μετά από 3 χρόνια στη Θράκη αποχώρησε, και επέστρεψε για μια σεζόν και πάλι στο Αγρίνιο, πριν καταλήξει στον Αστέρα Τρίπολης, όπου εργαζόταν μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων Σμύρνης:

«Οριστικοποιήθηκε το προπονητικό team του Απόλλωνα Σμύρνης με προθήκες νέων μελών.

Ο προπονητής της ομάδας μας θα έχει δίπλα του τον Γυμναστή Παύλο Γκότση, ο οποίος μέχρι τώρα εργαζόταν στον Αστέρα Τρίπολης και στο παρελθόν σε Παναιτωλικό, Ξάνθη, Θρασύβουλο, Κορωπί, Καλαμάτα και Καλλιθέα.

Ρόλο υπεύθυνου αποκατάστασης αναλαμβάνει ο γυμναστής Θόδωρος Αντωνόπουλος (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ).

Αθλητίατρος της ομάδας θα είναι ο Ομηρος Εμμανουηλίδης και φυσικοθεραπευτής ο Αντώνης Ξαγοράρης.

Πλέον, το προπονητικό τιμ που θα πλαισιώνει τον προπονητή της ομάδας μας, Άκη Μάντζιο έχει ως εξής:
Team manager: Στάθης Φριλίγκος
Βοηθός προπονητή: Γιώργος Χωριανόπουλος
Γυμναστές: Παύλος Γκότσης, Θόδωρος Αντωνόπουλος
Προπονητής τερματοφυλάκων: Θανάσης Κόης
Φυσικοθεραπευτής: Αντώνης Ξαγοράρης με συνεργάτες τους Χαράλαμπο Καλογρίδη και Αλέξανδρο Βασιλείου».