Γ’ Εθνική: Κορωνάκης ο πρώτος για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

 

Στην πρωταθλήτρια Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στην Γ’ Εθνική θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός πορτιέρο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Γιάννης Κορωνάκης.

Ο Χανιώτης που αντικατέστησε επάξια έναν από τους καλύτερους κήπερ του Νομού Ροδόπης τον Μπαιράμ που πήγε στην Γερμανία το Γενάρη, με την απόδοσή του ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, σύμφωνα και με την ψηφοφορία που διεξήγαγε το ThrakiSportS.

Αυτό είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που φέτος μετά από 30 σχεδόν χρόνια επιστρέφει στην Γ’ Εθνική, ενώ η ομάδα ίσως κινηθεί για έναν ακόμη πορτιέρο. Ο Κορωνάκης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Χανίων, και αγωνίστηκε μέχρι και την ομάδα Κ17, ενώ μετά τα 17 του αγωνίστηκε στον Κρητικό Αστέρα και στον ΑΟ Περιβολίων, πριν καταφέρει μέσω των πανελληνίων να περάσει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και να έρθει στην πόλη της Θράκης.

Παρά τις σπουδές του, δεν άφησε το ποδόσφαιρο και άμεσα έψαξε για ομάδα στην Κομοτηνή. Ξεκίνησε λοιπόν από τον Ορφέα Στρύμης, και συνέχισε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, και πλέον μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές στην πατρίδα του, τα Χανιά όπου θα πάει μετά την εξεταστική, θα επιστρέψει για να ξεκινήσει την προετοιμασία με τη νέα του ομάδα, την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.