ΕΠΣ Ξάνθης: Συνεχίζει στον πάγκο της δευτεραθλήτριας Ασπίδας ο Χρήστος Σαμαράς

 

Μετά την άκρως επιτυχημένη φετινή πορεία, αφού η Ασπίδα Ξάνθης τερμάτισε στην δεύτερη θέση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, ελήφθη η απόφαση σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS ο Χρήστος Σαμαράς θα είναι προπονητής της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Η Ασπίδα Ξάνθης, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά πέρα από αυτό το γεγονός τερμάτισε και στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, κάνοντας την έκπληξη και κερδίζοντας στο νήμα, την τελευταία αγωνιστική την Αναγέννηση Θαλασσιάς που όλα έδειχναν πως θα τερμάτιζε δεύτερη.

Μάλιστα τα κατάφερε έχοντας και ένα ιδιαίτερα νεανικό ρόστερ, πολύ καλά «δεμένο», ανάμεσα στο πάθος των νεότερων και την εμπειρία των μεγαλύτερων. Όλα αυτά φαίνεται πως αρκούν για τη διοίκηση της Ασπίδας, ώστε σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS να αποφασίσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Σαμαρά και για τη νέα σεζόν, ελπίζοντας φυσικά σε μια ακόμα καλύτερη πορεία από τη φετινή.