Επίθεση της Καρακατσάνη στον εθνικό προπονητή για τον αποκλεισμό της από την Εθνική Ομάδα

 

Η πρωταθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στις μεγάλες αποστάσεις μίλησε στην εφημερίδα SportDay και εξέφρασε τα παράπονα της για την τροχιά που πήραν τα πράγματα, και το γιατί αποκλείστηκε από την Εθνική Ομάδα.

«Νιώθω αδικημένη, γιατί ο Εθνικός προπονητής, με έπεισε να τρέξω στα Παπαφλέσσεια, που ήταν αγώνα πρόκρισης και τον κέρδισα«, ήταν τα πρώτα λόγια της Καρακατσάνη, που συνέχισε λέγοντας «Ωστόσο, τότε δεν μας είχε πει ότι θα έπαιζαν ρόλο και οι χρόνοι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι από την Καλαμάτα και μετά δεν είχε καμία επαφή μαζί μου. Ούτε θετική, ούτε αρνητική, και αυτό είναι ένα γεγονός που με στεναχώρησε».

«Με πείραξε το γεγονός πως όταν ανακοινώθηκε η πρώτη ομάδα στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν επιλέχθηκα ούτε ως βασική, αλλά ούτε ακόμα και ως αναπληρωματική. Το γεγονός αυτό με επηρρέασε, και το κατάλαβα, όταν στον αγώνα των 5χλμ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν είχα καλή ψυχολογία και εγκατέλειψα» ανέφερε στη συνέχεια η Καρακατσάνη, και στη συνέχεια είπε «Θεωρώ ότι υπάρχει αδικία, και πρέπει όλοι να καταλάβουν πως είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ, και χρειαζόμαστε την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη από την ομοσπονδία. Θέλω πάντως να ευχηθώ στην ομάδα που θα αγωνιστεί, στην οποία θα ήθελα φυσικά να ήμουν και εγώ, καλή επιτυχία».

Η Αναστασία Καρακατσάνη έκλεισε τη συνέντευξή ξεκαθαρίζοντας τη θέση της και λέγοντας «το πρόβλημα μου δεν είναι άμεσα η ομοσπονδία, αλλά η κακή συνεννοήση που έχουμε με τον Εθνικό προπονητή.