Βαλκανικό Τουρνουά: Το επίσημο δελτίο Τύπου για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης

 

Την ανασκόπηση των όσων συνέβησαν κατά την διάρκεια του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Αλεξανδρούπολης επιχειρεί το επίσημο δελτίο Τύπου της διοργάνωσης και του ΑΟ Θράκης. Έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκε το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στις 16,17 και 18 Ιουνίου 2017 στο δημοτικό στάδιο ¨Φώτης Κοσμάς¨ στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, με την συμμετοχή των παρακάτω ομάδων Vllania, Tiverija, Breznica και Μεικτή Θράκης.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Vllaznia (Αλβανία) με 3 νίκες και 14 γκολ υπέρ και 1 κατά.

Η Θράκη είναι απόλυτα ικανοποιημένη, αφού παρά τις έκτακτες δυσχέρειες που αντιμετώπισε κατάφερε να φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία την διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά και των παράλληλων εκδηλώσεων.

Γεγονός μεγάλο για το γυναικείο ποδόσφαιρο, σε μια διαλυμένη χώρα, σε μια Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που δεν είχε να διαθέσει ούτε σημαία και σε «ομάδες – πρωταθλήτριες» που αρέσκονται να είναι πρώτες στο χωριό…

OXI

Δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε να οραματιζόμαστε ένα άλλο ποδόσφαιρο στην χώρα μας, αντίστοιχο των βαλκανικών και ευρωπαϊκών χορών. Με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε τους στόχους μας:

Α) Διατήρηση και ανάπτυξη του θεσμού των Μεικτών Ομάδων

Β) Ανάπτυξη και Διάδοση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Γ) Δημιουργία Ένωσης Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Οι διεθνείς συμμετοχές της Μεικτής θα συνεχιστούν όπως και η διεξαγωγή του 3ου Βαλκανικού (σε νέα πόλη).

Τέλος η Θράκη εκφράζει δημόσια ευγνωμοσύνη στις Διοικήσεις των Ομάδων, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου».