ΕΠΣ Ξάνθης: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Θαλασσιάς

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Αναγέννησης Θαλασσιάς, και με το πέρας της, χωρίς διαφωνίες εκλέχθηκε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Πρόεδρος, λοιπόν, εκλέχθηκε ο Τάσος Ταρενίδης, ενώ α’ αντιπρόεδρος η Σαρηπαπάζογλου Θεανώ, και β’ αντιπρόεδρος ο Παπαδόπουλος Σταύρος. Γενικό διευθυντής θα είναι ο Ποταλακίδης Γιάννης, ενώ Γραμματέας της ομάδας ο Γιάννης Κοτζάκης, με την Μαρία Σαρηπαπάζογλου να εκλέγεται ως η ταμίας και τον Τάσο Δελητζόγλου ως έφορο του γηπέδου. Ακόμα εκλέχθηκαν και 4 μέλη, τα οποία είναι οι Νιναχίδης Χαράλαμπος και Νιναχίδης Γιάννης, Πεντεζίδης Κυριάκος και Κούρτογλου Κυριάκος.

Το πρωί της Τετάρτης, το νέο ΔΣ της Αναγέννησης Θαλασσιάς εξέδωσε και την πρώτη του ανακοίνωση, η οποία δεν ήταν άλλη από το «ευχαριστώ» της ομάδας στον κόουτς Γιάννη Αποστολίδη, ανακοίνωση στην ουσία επισημοποίησε το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, για το οποίο μας είχε ενημερώσει ήδη εδώ και λίγο καιρό ο Γιάννης Αποστολίδης, ένα «διαζύγιο», που ωστόσο φαίνεται πως είναι «βελούδινο», με τη μια πλευρά να εύχεται στην άλλη καλή συνέχεια και επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Θαλασσιάς:

«Εχθες 20 /06 πραγματοποιηθηκε η γενικη συνελευση της ομαδος μας με μεγαλη επιτυχια και χωρις αντιπαραθεσεις…αποτελεσμα αυτης το νεο Δ.Σ της ομαδος το οποιο περιεχει τα εξης παρακατω μελη :
1)Προεδρος : Ταρενιδης Αναστασιος
2)Αντιπροεδρος : Σαρηπαπαζογλου Θεανω
3)Παπαδοπουλος Σταυρος : Β’ αντιπροεδρος
4)Ποταλακιδης Χρηστος : γενικος
5) Κοτζακης Ιωαννης: Γραματεας
6)Σαρηπαπαζογλου Μαρια : Ταμειας
7) Δελητζογλου Αναστασιος : εφορος γηπεδου
8)Νιναχιδης Χαραλαμπος : Μελος
9)Νιναχιδης Ιωαννης : μελος
9)Πεντεζιδης Κυριακος :μελος
10)Κουρτογλου Κυριακος :μελος»