Photos: 50 κλικ από το Παμφοιτητικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Κομοτηνή!

 

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε  το παμφοιτητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 που διοργάνωσε το καφέ Kaffeine της Κομοτηνής.

Στο τουρνουά υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε επαγγελματικές κατηγορίες όπως του πρώην παίκτη του Πανθρακικού και της Αναγέννησης Καρδίτσας Κώστα Ζδράβου, του Δημήτρη Βοσνακίδη του Ηρακλή, του Γιώργου Τζελέπη της Ξάνθης, του Γιάννη Πεχλιβανόπουλου που αγωνίζεται στην Κύπρο, αλλά και γνωστών παικτών από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης αλλά και των γύρω νομών.

Νικήτρια στον τελικό με 11-5 ήταν η ομάδα του πρώην πορτιέρο του Πανθρακικού και πλέον της Ξάνθης, Γιώργου Τζελέπη που είχε συμπαίκτες τους Δημήτρη Βοσνακίδη του Ηρακλή,  Χρήστο Γιαννακιτσίδη και Πέτρο Βιόπουλο προς το παρόν του Ιάσμου, Βασίλη Αντωνιάδη πλέον από σήμερα Τρίτη της Γρατινής, Γιάννη Πεχλιβανόπουλο του ΘΟΙ στην Κύπρο, που νίκησαν τους Αγγελόπουλο πρώην πορτιέρο των Προσκυνητών, Κυπιρτόγλου, Μόσχου, Ζαχαρόπουλου, Χούλιο και Γρίβα.

Διαιτητές στους αγώνες ήταν οι Γιώργος Μυστρίδης και κυρίως οι Αρης Κίτσος και Χρήστος Φλέγγας που “έτρεξαν” με επιτυχία την διοργάνωση.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το τουρνουά: