ΕΠΣ Έβρου: Από τον Ακρίτα Νέας Βύσσας στον Ορέστη Ορεστιάδας ο Πετριτζίκης!

 

Μετά την παραμονή του Γιώργου Αραμπατζή στον πάγκο του Ορέστη Ορεστιάδας στην ομάδα ως συνεργάτης του θα βρίσκεται και ένας “συγχωριανός” του από την Νέα Βύσσα ο Γιάννης Πετριτζίκης.

Ο Πετριτζίκης είναι εισήγηση του Αραμπατζή που ήθελε ένα “φρέσκο” πρόσωπο και με όρεξη για δουλειά δίπλα του, αφού στον πρωην προπονητή πια του Ακρίτα Νέας Βύσσας βλέπει έναν φιλόδοξο άνθρωπο που έχει ανάλογη τρέλα για το ποδόσφαιρο και την προπονητική.

Μάλιστα ο Γιάννης Πετριτζίκης (φώτο radioevros) ανέρτησε την παρακάτω ανακοίνωση η οποία δημοσιεύτηκε στο thrakiotis:  “Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΜΓΣ Ακρίτα Νέας Βύσσας και τους ανθρώπους που μου δώσανε την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα από την θέση του προπονητή.

Κατά δεύτερον την Διοίκηση του ΜΓΣ Ορέστη Ορεστιάδος για την τιμή να με εντάξει στο δυναμικό της ομάδος, δίνοντας μου την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω στην προπονητική μου πορεία. Και φυσικά τον προπονητή Αραμπατζή Γιώργο όπου ανάμεσα σε τόσους ικανούς ανθρώπους επέλεξε εμένα για συνεργάτη του. 

Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να ανταποκριθώ τόσο στις απαιτήσεις της θέσης που αναλαμβάνω όσο και στην ευθύνη που επιβάλει η Ιστορία της ομάδας του Ορέστη Ορεστιάδος, με στόχο να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί”