Volley League: Επίσημα στον Ολυμπιακό από τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό ο Εβρίτης λίμπερο Άκης Δαρίδης

 

Μετά τον Παρασκευά Τσέλιο ακόμα ένας Εβρίτης όπως ήταν κοινό μυστικό ο λίμπερο του Παναθηναϊκού και πρώην του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θεολόγος Δαρίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό που έχει στόχο να επιστρέψει στον θρόνο του ελληνικού βόλεϊ μετά από 3 χρόνια.

Την μεταγραφή του 26χρονου διεθνούς λίμπερο Θεολόγου Δαρίδη ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση:  «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θεολόγο Δαρίδη. Ο διεθνής λίμπερο (ημερομηνία γέννησης 18/7/91, ύψος 1,80μ.) βρέθηκε την Τρίτη (20/6) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, είπε στο σάιτ του Ολυμπιακού: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, δίνοντας μου την ευκαιρία να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 200% του εαυτού μου για να κερδίσουμε τους τίτλους με τον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία με τα παιδιά, ξέρω αρκετούς από τους νέους μου συμπαίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ ωραίο κλίμα».