Ανατροπή για Πανθρακικό! Λαμβάνεται απόφαση να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σύμφωνα με δημοσίευμα

 

Ανατροπή με άκρως θετική εξέλιξη φαίνεται ότι έχουμε στο θέμα της υπόθεσης της συμμετοχής του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας της Κομοτηνής «Περισκόπιο» που ειδικεύεται στις αθλητικές ειδήσεις.

Σε μια περίοδο που όλα έδειχναν, όπως μόλις το απόγευμα της Κυριακής περιέγραφε ανάγλυφα το ThrakiSportS, ότι εξανεμίζοντας οι όποιες ελπίδες καθώς όπως τονίζαμε παρατηρούνταν ανησυχητική στασιμότητα στις κινήσεις της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανθρακικού για την δήλωση συμμετοχής και την έναρξη της διαδικασίας δημιουργίας ρόστερ, αφού πρώτα θα βρεθούν κάποιοι βασικοί χρηματοδότες για να καλύψουν το όχι και ιδιαίτερα απαγορευτικό ποσό των 50.000 ευρώ που εκτιμάται ότι θα χρειαστεί για να βγει η χρονιά, ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα Περισκόπιο έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με αυτό,  «τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση αθλητικών παραγόντων με πρωτοβουλία της Διοίκησης Α.Π.Σ. Πανθρακικός για να παρθεί απόφαση η ομάδα θα κατεβεί στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία ενώ η Ερασιτεχνική θα συνεχίσει να υπάρχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας». Το δημοσίευμα φέρει επίσης την ένδειξη  «Αποκλειστικό» και τον τίτλο: «Στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής ο Πανθρακικός».

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρονται, πέρα από την πληροφορία ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανθρακικού κάνει αυτό που δεν έγινε τόσους μήνες, μπαίνει μπροστά και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για να παρθεί η σχετική απόφαση και να τρέξουν οι απαραίτητες διαδικασίες. Εφόσον η πληροφορία επιβεβαιωθεί, ο νομός Ροδόπης θα εκπροσωπηθεί στο νέο πρωτάθλημα με τρεις ομάδας, την Δόξα Προσκυνητών, την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και φυσικά τον Πανθρακικό. Αρκεί φυσικά η πληροφορία του «Περισκοπίου» να επιβεβαιωθεί και να μην αποδειχθεί ότι είναι αργά για την όποια κινητοποίηση πάει έστω τώρα να γίνει.