Volley League: Ντύθηκε στα ερυθρόλευκα ο Τσέλιος! Τεράστιο άλμα στην καριέρα του 20χρονου Εβρίτη…

 

Μια μεταγραφή που θεωρούνταν “κλεισμένη” είναι πλέον γεγονός και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Έβρου ο διεθνής με την ανδρών κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Παρασκευάς Τσέλιος είναι παίκτης του Ολυμπιακού που φιλοδοξεί μετά από 3 χρόνια να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο 20χρονος κεντρικός, γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη, αφήνει για πρώτη φορά τον Εθνικό και την πόλη του, ενώ συμμετείχε με την Εθνική ανδρών στο World League σε Βαρκελώνη και Ταλίν και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Αρσενιάδη.

Μάλιστα στην Βαρκελώνη για το World League τον είδε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ που ενέκρινε την απόκτησή του, ενώ είναι πιθανό να είναι συμπαίκτης εκτός στην Εθνική και στον Πειραιά με τον αλλον διεθνή Εβρίτη κεντρικό Aνδρέα Ανδρεάδη που πιθανότατα θα επιστρέψει στους “ερυθρόλευκους”.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Τσέλιος πηγαίνει ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό ή με μεταγραφή από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς η αίσθηση που υπήρχε στην πόλη ήθελε να υπάρχει συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης και για τον επόμενο χρόνο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παρασκευά Τσέλιο. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός, με ύψος 2,07μ. γεννήθηκε στις 26/7/1997 στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε το βόλεϊ στον τοπικό Εθνικό, με τον οποίο συμμετείχε στην Volleyleague και έφτασε στον τελικό του League Cup – Νίκος Σαμαράς».