Τρέλανε κόσμο ο… «αίολος» Δουλγέρης! Κατέκτησε μετάλλιο στα 200 μέτρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πάτρας

 

Το καλύτερο το επιφύλασσε για το τέλος ο Γιάννης Δουλγέρης, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχε δείξει τις διαθέσεις του ήδη από την κούρσα της μιας ανάσας το Σάββατο, τα 100 μέτρα. Εκεί αναδείχθηκε έκτος στην Ελλάδα, αν και δεν είναι το βασικό του αγώνισμα.

Αυτό είναι τα 200 μέτρα και στον τελικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην Πάτρα ο πρωταθλητής του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής αναδείχθηκε τρίτος και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 21.48 που σημαίνει ότι συνέτριψε το φετινό του ατομικό ρεκόρ.

Για την ακρίβεια, αναδείχθηκε πρώτος, καθώς ο τελικός έγινε σε δυο σειρές. Ο Δουλγέρης δεν ήταν στην λεγόμενη καλή, βγήκε όμως πρώτος και ο χρόνος του ήταν τέτοιος που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο, πίσω από τον Λυκούργο Τσάκωνα και τον Παναγιώτη Τρυβιζά που κατέβηκαν κάτω από τα 21 δευτερόλεπτα.

Αρχικά το χρονόμετρο έδειξε 21.50 αλλα ξεκάθαρα νίκη στην πρώτη κούρσα. Το φώτο φίνις κατέβασε τον χρόνο στο 21.48. Μετά και την δεύτερη κούρσα, όπου μόνο δύο κατάφεραν να τον ξεπεράσει, ήρθε η στιγμή του πανηγυρισμού και της δικαίωσης. Μιας δικαίωσης ετών για τον 22χρονο πρωταθλητή, που τόσα πέρασε τα προηγούμενα δύο χρόνια αλλά δεν εγκατέλειψε και επανήλθε. Νικητής.