Super League: Κοντά σε τριπλό μεταγραφικό χτύπημα η Ξάνθη μετά την ανακοίνωση του προπονητή

 

Στην Ξάνθη «έκλεισαν» το κεφάλαιο του προπονητή με την πρόσληψη του Μίλαν Ράσταβατς και πλέον «τρέχουν» τα «μέτωπα» των μεταγραφών. Οπου είναι κοντά σε τριπλό «χτύπημα». 

Προ των πυλών της ομάδας είναι ο Κίκε Μπούλα. Ο 24χρονος ακραίος από την Ισημερινή Γουινέα έκανε πολύ καλή σεζόν στην Football League με την φανέλα του Κισσαμικού και εκτός απρόοπτου θα γίνει άμεσα κάτοικος Θράκης. Ο νεαρός διεθνής (17 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα) ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μαγιόρκα, ενώ πριν έρθει στην Ελλάδα για τους Κρητικούς (24 συμμετοχές και 2 γκολ στην Football League), βρέθηκε και στην Αλμερία.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν στην Ιταλία καθημερινά δημοσιεύματα για τον Ιντρίσα Καμαρά. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως η Ξάνθη «τρέχει» την περίπτωση του 24χρονου φορ της Αβελίνο και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί. Το deal, αν οριστικοποιηθεί, θα είναι με την μορφή του δανεισμού.

Η περίπτωση του Ματίας Κάστρο δεν είναι τωρινή για την Ξάνθη και ο Αργεντινός φορ είχε προταθεί εδώ και καιρό στην ομάδα. Τελικά οι Θρακιώτες αποφάσισαν να την «τρέξουν» και ο 25χρονος επιθετικός μπορεί να λογίζεται ως κάτοικος της πόλης. Με «ρίζες» και από την Χιλή, ο Κάστρο έπαιζε πέρσι στην Σαν Μάρκος Αρίκα της Χιλής.

Eπί της ουσίας, συνοψίζει το gazzetta για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας που ξεχωριστά για την καθεμία έχει αναφερθεί και το ThrakiSportS,  «για τον Κάστρο απομένει μόνο η ανακοίνωση, για τον Κίκε Μπούλα φαίνεται πως το ζήτημα είναι τυπικό και με τον Καμαρά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επέλθει συμφωνία».