Γ’ Εθνική: Μεγάλες αλλαγές στους Προσκυνητές! Αποχώρησαν Παγωνίδης και Σπυριάδης…

 

Παρελθόν από την Δόξα Προσκυνητών είναι ο γενικός διευθυντής της ομάδας και υπεύθυνος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Δημήτρης Παγωνίδης και το επιτελείο του. 

Συγκεκριμένα ο Παγωνίδης δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα των Προσκυνητών λόγω του πιεσμένου προγράμματος στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και την ομάδα που πλέον ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία, αλλά λόγω της διαφορετικής φιλοσοφία του με την διοίκηση της Δόξας.

Ο πρωην ποδοσφαιριστής της Δόξα Γρατινής, Πανθρακικού, Ορφέα Ξυλαγανής, Αιολικού, Έβρου Σουφλίου, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων και Ν. Χιλής, αλλά και ως παραγοντας την τελευταία πενταετία στον ΠΑΟΚ, βοήθησε την Δόξα Προσκυνητών από τα μέσα της χρονιάς που πήγε στην ομάδα, με τις μεταγραφικές προσθήκες που έγιναν και διάφορα άλλα οργανωτικά θέματα έχοντας και την βοήθεια του προπονητή Γιάννη Πουρλιάκα η ομάδα από την προτελευταία θέση και τις συνεχείς ήττες να ανέβει βαθμολογικά και να έχει αρκετές νίκες και μάλιστα κάποιες εκτός έδρας.

Μαζί του παρελθόν ο γυμναστής Ανέστης Σπυριάδης και πρώτος προπονητής  στην μετά Κλειτσιώτη στο νικηφόρο παιχνίδι στην Αλεξανδρεια με τον Μακεδονικό Φούφα και ο φυσιοθεραπευτής του Πάνος Δέλτσιος.

Στην ομάδα παραμένει ο Γιάννης Πουρλιάκας ως Τεχνικός Διευθυντής,  ενώ ο πρωην τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Πουλακίδας θα είναι ο γενικός αρχηγός και γυμναστής ο Ανδρέας Φλώρος Ανδρέα που συνεργαζόταν με τον νέο τεχνικό Νίκο Μπαχαρίδη στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων.