Τιμήθηκε ο “πρωταθλητής” Απόστολος Κουτρουλός μαζί με τους θριαμβευτές συναδέλφους του Αστυνομικούς (+photos)

 

Μπορεί τα “μάτια” των παρευρισκομένων στις κερκίδες να ήταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγροτικού Αστέρα όπου αγωνίζονταν στον μεγάλο τελικό οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Αλεξανδρούπολης και Θεσσαλονίκης, ωστόσο σε αυτές ήταν και ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου της Θράκης και της Ξάνθης ειδικότερα.

Ο λόγος για τον Απόστολο Κουτρουλό, υπεύθυνο στην Βασίλισσα Θράκης,  προπονητή της ΑΔ Ξάνθης και ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης, που παραβρέθηκε αυθημερόν Θεσσαλονίκη για να “θαυμάσει” τους συναδέρφους του αστυνομικούς στην Θράκη και να πανηγυρίσει μαζί τους την κατάκτηση του κυπέλλου (θυμηθείτε ΕΔΩ), αλλά και να τιμηθεί από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Βορείου Ελλάδας και τον Πρόεδρο της Γεώργιο Ζάχαρη για την προσφορά του στον αθλητισμό όσο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο Region’s Cup ως προπονητής της Μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μάλιστα η βράβευση του Κουτρουλού έγινε λίγο πριν τον απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στις ομάδες που καταχειροκροτήθηκε από τους συναθλητές συνάδελφους του και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Μαζί του ήταν και ο Γιώργος Τερζάκης συνάδερφος από την Ξάνθη, παίκτης της Δόξας Μυρωδάτου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την βράβευση μέσα από το φακό του ThrakiSportS.