Στο φάιναλ φορ των παίδων για την τρίτη κούπα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που κέρδισε στον εβρίτικο “εμφύλιο” τον Έβρο Σουφλίου (+photos)

 

Στο εβρίτικο ντερμπι των παίδων ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου με “φόντο” ένα εισιτήριο για την τελικη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, νικητές αναδέιχθηκαν οι Αλεξανδρουπολίτες με 3-0 και πλεον περιμένουν να μάθουν τους 3 αντιπαλους τους σε αυτό.

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μέχρι ένα ξέσπασμα του Εθνικού έφερε το σκορ στο 17-12. Κάπου εκέι οι Σουφλίωτες μέιωσαν τοσκορ αλλά τελικά υπέκυψαν με 25-20.

Στο δεύτερο σετ το Σουφλί προηγηθηκε με 7-4 αλλά μετά το ταιμάουτ του Τσουλκανάκη ο Εθνικός ισοφάρισε και μ,ετά από αλλεπάλληλες πέρασε μπροστά 17-15. Το Σουφλί ισοφάρισε 17-17, αλλά ο Εθνικός ξέφυγε 21-18 και πήρε και αυτό το σετ.

Στο τρίτο σετ ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά προηγήθηκε με 6-1 και 11-2 έχοντας σερβερ τον Μούχλια και κατέκτησε εύκολα και το τρίτο σετ με 25-9 που τον έστειλε στο φαιναλ φορ της διοργάνωσης.

Τα σετ: 25-20, 25-21, 25-9

ΕΘΝΙΚΟΣ (Τσουλκανάκης) Ανδραβίζος, Αλεξάκης, Μούχλιας, Ποιμενίδης, Κεσεσίδης, Παπάζογλου, Μακρίδης (λ) / Μύρος (λ), Γκότοβος, Χατζίδης, Δημητριάδης, Ραπτόπουλος.

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας) Κεσούδης, Αλεξούδης Ι., Ντούμας, Παπαδημητρίου, Μιλκίδης, Κάβουρας, Μουχταρίδης (λ) / Κάλφας (λ), Πανταζής, Αλεξούδης Α.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση.