Α2 Ανδρών: Παραμένει προπονητής στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Ζλατιλίδης

 

Για ακόμα μια σεζόν θα είναι προπονητής στον ΟΦΗ ο Εβρίτης Δημήτρης Ζλατιλίδης, πρώην υπεύθυνος υποδομών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Κρήτης έκριναν απόλυτα επιτυχημένη την παρουσία του στην ομάδα, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κρήτης και έχασε στα μπαράζ την άνοδο στην Volley League.

Ο ΟΦΗ έχει ταχθεί υπέρ της δημιουργίας της Pre League και περιμένει την απόφαση της ΕΟΠΕ για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτή θα έχει τον Ζλατιλίδη στον πάγκο.

«Όλα τελείωσαν θετικά. Κάτι καλό θα γίνει και φέτος. Πρώτα, βέβαια, πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Pre League. Μετά θα ανακοινωθούν πιο πολλά πράγματα», τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Ζλατιλίδης στο κρητικό grandsport.

Παράλληλα, έθεσε ως στόχο την άνοδο: «Πιστεύω ότι θα πάμε ένα βήμα πιο πάνω από πέρυσι. Πρέπει όμως να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα, με τη διοίκηση Δανδάλη να δείχνει το δρόμο. Το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε μεγαλύτερη βάση στα αναπτυξιακά τμήματα».