Α2 Ανδρών: Ορίστηκε η ημερομηνία των κρίσιμων εκλογών στον ΑΟ Ορεστιάδας

 

Το τέλος της σεζόν ήρθε και μαζί ολοκληρώνεται και η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου του ΑΟ Ορεστιάδας. Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, που ήθελε η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση να γίνεται αυτήν την Κυριακή, θα γίνει τελικά μια εβδομάδα μετά.

Συγκεκριμένα, ο ΑΟ Ορεστιάδας θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του το άλλο Σαββατοκύριακο. Η Γενική Συνέλευση προγραμματίζεται στο Νίκος Σαμαράς το άλλο Σάββατο 24 Ιουνίου και σε περίπτωση μη απαρτίας μια ημέρα μετά στον ίδιο χώρο.

Οι λεπτομέρειες για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και τις υποψηφιότητες προκύπτουν από την σχετική ανακοίνωση του ΑΟΟ, που έχει ως εξής:

«Μετά από απόφαση του Δ.Σ. καλούνται τα Μέλη του Α.Ο.Ορεστιάδας, που είναι οικονομικά τακτοποιημένα, σε Τακτική Απολογιστική και Εκλογική Συνέλευση.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς».

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 25 Ιουνίου 2017 στις 11:00 στον ίδιο χώρο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γ.Σ.

2. Ανακοίνωση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.

3. Λογοδοσία απερχόμενης Διοίκησης.

4. Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017-18

5. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού, από 5 Ιανουαρίου 2017 έως 23 Ιουνίου 2017.

6. Απαλλαγή μελών Δ.Σ. για τους παραπάνω απολογισμούς.

7. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

8. Εκλογή μελών νέου Δ.Σ., ελεγκτικής επιτροπής και πειθαρχικής επιτροπής.

Σας επισημαίνουμε ότι οι υποψηφιότητες των μελών για τις θέσεις του νέου Δ.Σ. και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής, θα πρέπει να περιέλθουν στον Σύλλογο το αργότερο μέχρι 22 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:00.

Για το απερχόμενο Δ.Σ.

-Ο- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Καμίδης Αθανάσιος»