Κάτοικος Λάρισας ο Πετροδημόπουλος! Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Φάρου Κερατσινίου με τον ΓΣ Λαρισαίων

 

Μπορεί η προσπάθεια συγχώνευσης του Φάρου Κερατσινίου με το Περιστέρι αρχικά και με τη Δόξα Λευκάδας στη συνέχεια να απέτυχε, όμως η συμφωνία με τον ΓΣ Λαρισαίων ολοκληρώθηκε, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα του Κερατσινίου να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη Stoiximan.gr Basket League.

Στην συγκεκριμένη συμφωνία δεν προβλέπεται κάποια συγχώνευση πάντως. Ο Φάρος θα προχωρήσει μεν στις απαραίτητες ενέργειες για να συστήσει ΚΑΕ, στην οποία θα έχει ένα ποσοστό ο ερασιτέχνης Φάρος, όπως ακριβώς προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Οι μετοχές της εταιρίας ωστόσο θα μεταβιβαστούν με κάποιο οικονομικό κόστος στους Ιθύνοντες της ομάδας της Λάρισας, οι οποίοι θα έχουν έτσι το δικαίωμα να μεταφέρουν την ομάδα σε μία περιοχή της επιλογής τους, δηλαδή στην Λάρισα, με τις εμφανίσεις της ομάδας.

Αυτό σημαίνει πως ο Χρήστος Πετροδημόπουλος και οι υπόλοιποι παίκτες του Φάρου Κερατσινίου θα πρέπει να μετακομίζουν στη θεσσαλική πόλη για να αγωνιστούν με τα χρώματα της νέας ομάδας στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League.