Στην ομάδα του Πέτρου Τεγγελίδη ξεκίνησε την “Οδύσσειά” του στην Γερμανία ο Χρύσανθος Μεμούρης!

 

Μαζί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, του ΠΑΟΚ και των Κίκερς Στουτγκάρης  στην Γερμανία θα βρίσκεται ο πρώην σκόρερ του Ορέστη Ορεστιάδας μέχρι την φετινή σεζόν Χρύσανθος Μεμούρης.

Ο Τεγγελίδης που έχει ακαδημίες ποδοσφαίρου μαζί με την Ράνια Κοσμαδάκη στην περιοχή της Στουτγκάρδης υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ, είναι προπονητής  στην Ελληνική ομάδα Οδύσσεια Έσλινγκεν όπου θα έχει για φέτος παίκτη του τον Χρύσανθο Μεμούρη που όπως σας ενημέρωσε στις 24 Μάη το ThraκiSportS θα κατοικεί πλέον μόνιμα στην Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός του Ορέστη Ορεστιάδας, πρώτος σκόρερ του τα τελευταία χρόνια (14 φέτος) και μέλος της καλύτερης εντεκάδας του πρωταθλήματος σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού τελικά δεν μπορεί να χωρίς μπάλα και από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ελλάδα θα βρεθεί σε αυτές τις Γερμανίας ξεκινώντας ήδη προπονήσεις με την Οδύσσεια . Θυμίζουμε ο Μεμούρης πριν το Ορέστη αγωνίστηκε σε Βύρωνα Καβάλας, Κεραυνό Κρηνίδων, AE Πιερίων, Άρη Ακροποτάμου, Έβρο Σουφλίου και στην ΑΕ Διδυμοτείχου.