Volley League: Πάσες στον Δαλακούρα θα δίνει ο «Βίτσελ του βόλεϊ», πρώην συμπαίκτης του Κουμεντάκη και παλιός γνώριμος του Εθνικού

 

Δυνατός αναμένεται να παρουσιαστεί ο Παμβοχαϊκός του Εβρίτη προπονητή Κώστα Δεληκώστα την νέα περίοδο.

Μετά τον Ανέστη Δαλακούρα, ο οποίος επαναπατρίστηκε για χάρη της ομάδας της Κορινθίας, έκλεισε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον 34χρονο Βραζιλιάνο πασαδόρο Ρικάρντο Ντε Αζίζ Περίνι.

Ο πολύπειρος πασαδόρος Περίνι εκτός της αξίας του θα είναι η μεγάλη ατραξιόν του νέου πρωταθλήματος καθώς πέρα από το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η απίθανη αφάνα που αποτελεί το σημείο κατατεθέν του. Ονομάζεται ως ο “Μαρσέλο” του βόλει, ενω στην Πορτογαλία λεγόταν και “Βίτσελ” λόγω του γεγονότος ότι ο Αξέλ Βίτσελ, ο Βέλγος μέσος, αγωνιζόταν τότε στην Μπενφίκα.

Ο Περίνι ξεκίνησε την καριέρα του από την Σάο Ζοζέ Ιντέλμπρας, αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές της χώρας του και σε διάφορες ομάδες (Καμπίνας, Σάντο Αντρέ, Ουνισούλ) πριν περάσει για πρώτη φορά το 2010 τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Πορτογαλικής Φόντε Μπαστάρντο.

Το 2012 επέστρεψε στην Βραζιλία, αλλά μετά από ένα χρόνο βρέθηκε ξανά στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπενφίκα με την οποία αντιμετώπισε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Challenge Cup, με αποτέλεσμα να βρεθεί τότε αντίπαλος του νέου συμπαίκτη του Ανέστη Δαλακούρα. Πρόπερσι ήταν συμπαίκτης του Ραφαήλ Κουμεντάκη στην Ραβένα, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.