«Το άλμπουμ της ζωής μου»: Ο Νίκος Καζαντζίδης αποκαλύπτει στο ThrakiSportS τις αγαπημένες του φωτογραφίες

 

Το επίθετο του κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία και πολλές φορές, όποιος το έχει για κάποιο ανεξήγητο λόγο περιμένουμε ότι θα έχει κάποια ιστορία να μας πει. Ο Νίκος Καζαντζίδης μπορεί να μην έχει σχέση με τον γνωστό Στέλιο, παρόλα αυτά όμως αποτελεί μέρος της ιστορίας του χάντμπολ της Ξάνθης και έχει κι εκείνος πολλά να πει.

Γεννημένος στη Ξάνθη μετά από διάφορα χόμπι αποφάσισε κάποια στιγμή ότι πέρα από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ,που είναι από τα βασικά που θα ασχοληθεί ένα αγόρι, εκείνος ήθελε ν’ ασχοληθεί με το χάντμπολ. Βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της Ασπίδας και πλέον φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας συνεχίζει να παλεύει για να βρεθεί και πάλι η ομάδα του στην Α2 Κατηγορία.

Πέρα από τις αθλητικές του επιτυχίες όμως έχει και τις προσωπικές του. Πετυχημένος στη δουλειά του αλλά και στα ….οικογενειακά του. Μαζί με την όμορφη σύζυγο του Ειρήνη έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, με τη μικρή τους πριγκίπισσα Μαριλένα να τους έχει πάρει τα μυαλά.

Του ζητήσαμε, όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα από κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού της περιοχής μας, να ξεφυλλίσει τα προσωπικά και οικογενειακά άλμπουμ και να επιλέξει ο ίδιος τις φωτογραφίες που αγαπά περισσότερο, που τον έχουν σημαδέψει περισσότερο, που θεωρεί ότι συνοψίζουν την μέχρι σήμερα (αθλητική και όχι μόνο) πορεία του.

Ο Nίκος Καζαντζίδης ανταποκρίθηκε με χαρά σε αυτήν την πρόσκληση – πρόκληση, επέλεξε τις αγαπημένες φωτογραφίες της και ξεφυλλίζει μαζί μας το «άλμπουμ της ζωής του», εξηγώντας τι βλέπουμε σε κάθε εικόνα. Γνωρίστε λοιπόν τον Νίκο Καζαντζίδη μέσα από τα μάτια του ….Νίκου Καζαντζίδη!