Με Τόρο, Μάνταλο, Σιώπη αλλά και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αναχωρεί το πρωί για Βοσνία η Εθνική

 

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε η Εθνική Ομάδα την εν Ελλάδι προετοιμασία της για τη αναμέτρηση με την Βοσνία.

Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής  στον Άγιο Κοσμά ο Μάριος Οικονόμου αισθάνθηκε μια ελαφριά αδιαθεσία και κρίθηκε σκόπιμο να μην συμμετάσχει σε αυτήν.

Κατά τ’άλλα η προπόνηση είχε την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος από όλους, ανάμεσά τους τον ξανθιώτη αρχηγό Βασίλη Τοροσίδη, τον κομοτηναίο Πέτρο Μάνταλο και τον εβρίτη Μανώλη Σιώπη, με αποτέλεσμα ο Μίχαελ Σκίμπε να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Η Εθνική ομάδα αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης στις 11.00 από το Ελευθέριος Βενιζέλος για την Ζένιτσα με πτήση τσάρτερ. Μαζί θα είναι και οι Τζαβέλλας, Ταχτσίδης, Σάμαρης οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά ο Γερμανός τεχνικός τους θέλει δίπλα στην ομάδα για ψυχολογικούς λόγους.

Κατά την προσφιλή συνήθεια του Μίχαελ Σκίμπε για μια ακόμα φορά πριν από κρίσιμο παιχνίδι η ομάδα αποφασίστηκε το βράδυ να δειπνήσει εκτός ξενοδοχείου για να αποφορτιστεί λίγο το κλίμα και να χαλαρώσουν οι παίκτες.