ΕΠΣ Θράκης: “Χαιρέτησε” τον Μέγα Αλέξανδρο και επιστρέφει “σπίτι” του ο Σάββας Αϊβάζης

 

Στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ Κοσμίου που έχει υπηρετήσει από όλα τα πόστα, στο “σπίτι” του δηλαδή επιστρέφει μετά από σχεδόν 2 χρόνια, και για την τρίτη του θητεία ο πετυχημένος προπονητής Σάββας Αϊβάζης με την νέα του ομάδα να τον ανακοινώνει και επίσημα.

Μάλιστα την Τρίτη μέσω δηλώσεώς του στον Γιώργο Σκουταρίδη και στο rodopisports ο Αϊβάζης αποχαιρέτησε την πρώην πλέον ομάδα του τον Ιασμο: «Μετά από συζήτηση που ανοίξαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μεχμέτ Ομέρ καταλήξαμε στην λήξη της συνεργασίας μας. θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο-φίλο τον πρόεδρο του συλλόγου αλλά και δύο παράγοντες χωρίς να πω τα όνομα τα τους για την απέραντη εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Ευχαριστώ τους παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου που συνεργάστηκα με τους οποίους πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο. Πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους τους Ιάσμου που ήταν διπλά μας. Ευχαριστώ πολύ Μέγα Αλέξανδρε Ιάσμου».

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Ο ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ ΒΡIΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧAΡΙΣΤΗ ΘEΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ EΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣIΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤH Κ ΣΑΒΒΑ ΑΙΒΑΖΗ.

ΤΟ Δ.Σ., ΓΝΩΡIΖΟΝΤΑΣ OΤΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤAΤΗΣ ΤΟΥ Κ. ΔΙΓΚΑ EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕIΝΑΙ ΚAΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜEΝΟΣ ΚΑΙ EΜΠΕΙΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤHΣ, ΜΕ ΕΠΑΡΚH ΤΕΧΝΟΓΝΩΣIΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞIΕΣ, ΜΕΤA ΑΠO ΠΟΛΛEΣ ΕΠΑΦEΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ, ΑΠΟΦAΣΙΣΕ ΟΜOΦΩΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕI ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΙΒΑΖΗ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ OΤΙ ΠΛΗΡΕI OΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘEΣΕΙΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝAΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚOΝΤΩΝ ΑΠO ΤΟΝ ΝEΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤH ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟYΝ ΟΛΕΣ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚEΣ ΕΚΚΡΕΜOΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ, ΣΤΟΧΕYΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝHΣΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣIΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝEΑ ΣΕΖOΝ, ΜΕ ΣΧΕΔOΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜEΝΟ ΤΟ ΡOΣΤΕΡ”.