Α2 Ανδρών: Σε τροχιά εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης ο ΑΟ Ορεστιάδας

 

Σε προεκλογική περίοδο έχει μπει ο ΑΟ Ορεστιάδας, καθώς ουσιαστικά συμπληρώθηκε πεντάμηνο από τον διορισμό της διοίκησης Πρωτοδικείου που έτρεξε την ομάδα από τις αρχές Ιανουαρίου.

Το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να προγραμματιστεί γενική συνέλευση των μελών που θα έχει και χαρακτήρα αρχαιρεσιών για την ανάδειξη της διοίκησης που θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα στην Α2 Ανδρών και να της δώσει την ώθηση για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Κάποιες πρώτες σκέψεις έκαναν λόγο για να στηθούν οι κάλπες την μεθεπόμενη Κυριακή 18 Ιουνίου αλλά υπάρχει ενδεχόμενο η ημερομηνία να αλλάξει αν δεν προλάβει η διοίκηση της προθεσμίες σχετικά με την έκδοση της πρόσκλησης για Γενική Συνέλευση (απαιτείται δημοσίευση στον τοπικό Τύπο 10 μέρες πριν).

Πολλά θα εξαρτηθούν από την διάθεση που θα υπάρξει για υποψηφιότητες σε αυτές τις εκλογές, που όπως γίνεται αντιληπτό θα είναι οι κρισιμότερες στην ιστορία του συλλόγου, ο οποίος διανύει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του αλλά ελπίζει να κρατήσει αναμμένη την φλόγα του πυρσού.

Μάλιστα, αρκετοί ουδέτεροι παρατηρητές εντοπίζουν στο προεκλογικό κλίμα τις αρκετά έντονες ανακοινώσεις που υπήρξαν από την νυν και την πρώην διοίκηση, σε σχέση με την χαμένη επιχορήγηση από τον Δήμο Ορεστιάδας, ανακοινώσεις που δεν βγήκαν όταν έγινε γνωστή η είδηση αλλά αρκετές εβδομάδες μετά, παραμονές των αρχαιρεσιών…