Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Εβρίτης λίμπερο του Παναθηναϊκού Άκης Δαρίδης

 

Ανακατατάξεις και μάλιστα πολλές αναμένονται στον Κυπελλούχο Ελλάδας, Ολυμπιακό που μετά από την απώλεια του πρωταθλήματος ετοιμάζει εκκαθαρίσεις.

Παράλληλα με την αναζήτηση προπονητή, έχει στόχο και την ανανέωση στον ελληνικό κορμό. Στο στόχαστρο μάλιστα των “ερυθρολεύκων” είναι σύμφωνα με το volleyplanet και το μέχρι πρότινος λίμπερο του Παναθηναϊκού, Άκης Δαρίδης.

Δεδομένων δε και των συνθηκών που επικρατούν στα διοικητικά δρώμενα των “πρασίνων”, όπου οι εξελίξεις θέτουν σε αμφισβήτηση ακόμα και την συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Κατηγορία, οι όποιες διαπραγματεύσεις στους πράσινους έχουν “παγώσει” αφού δεν υπάρχει διοίκηση και οι παίκτες βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες.

Πάντως, παράλληλα με την απόκτηση Δαρίδη, στον Ολυμπιακό επιθυμούν να κρατήσουν και τον έμπειρο διεθνή Γιώργο Στεφάνου, το βασικό λίμπερο της Εθνικπής Ανδρών μαζί με τον Γκαρά.

Έτσι εκτιμούν στον Πειραιά ότι θα δημιουργήσουν ένα δυνατό δίδυμο στη θέση αυτή και ταυτόχρονα θα “κλειδώσουν” δυο εξαιρετικούς παίκτες που δεν θα μπορούν να… ενισχύσουν άλλους πιθανούς αντιπάλους τους τη νέα σεζόν.