Έπεσαν στην… Γ’ Κατηγορία Νέα Βύσσα και Νίκη Αλεξανδρούπολης μετά την αναδιάρθρωση! Ο νέος χάρτης…

 

Μπορεί η Pre League Ανδρών στην οποία θα συμμετείχε ο ΑΟ Ορεστιάδας να μην δημιουργήθηκε, αυτό όμως θα γίνει στις γυναίκες οπότε ο ΑΟ Νέας Βύσσας και η Νίκη Αλεξανδρούπολης θα συμμετέχουν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία που θα ονομάζεται Α2 γυναικών, αφού έγινε η περιβόητη  Pre League Γυναικών  με την συμμετοχή 8 ομάδων από την Αττική και 4 από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση της σχετικής προθεσμίας που έληγε στις 11 το βράδυ της Τετάρτης 31 του Μάη που αφορούσε τη δήλωση συμμετοχής για τη δημιουργία της Pre League Γυναικών συμπληρώθηκαν οι 12 ομάδες για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με την ΧΑΝΘ μοναδική ομάδα από την Βόρεια Ελλάδα, 1 από Κρήτη, Πάτρα και Λαμία και 8 από την Αθήνα, αφού 5 ομάδες από την Θεσσαλονίκη και η μια από την Λάρισα αδυνατούσε να συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους!!!  Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Στην Pre League γυναικών δήλωσαν συμμετοχή 12 ομάδες και έτσι την επόμενη σεζόν στη νέα κατηγορία θα αγωνιστούν οι: ΑΣΠ Θέτις, ΑΕΚ Αθηνών, ΧΑΝΘ, ΑΟ Ηλυσιακός, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΟ Λαμίας 2013, ΦΟ Βριλησσίων, ΓΣ Πανιώνιος, ΑΣΠ Απόλλων, Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΓΣ Μεσσαράς, ΑΟ Αιγάλεω.

Αντιθέτως δεν δήλωσαν συμμετοχή οι: ΑΣ Ελπίς, ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης, ΑΣΚ Λαγκαδά, ΑΣ Ασκληπιός, ΜΑΣ Νέα Γενεά, ΕΟ Σταυρούπολης. Υπενθυμίζεται ότι και η Νίκη Αλεξανδρούπολης ως πιθανή υποψήφια αναπληρωματική είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δηλώσει συμμετοχή στη νέα κατηγορία.