Προανήγγειλε κλήση (και) Κασαμπαλή στην Εθνική για τα επόμενα παιχνίδια του World League ο Αρσενιάδης

 

Αίσθηση προκάλεσε η κλήση του Παρασκευά Τσέλιου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Ο 20χρονος Εβρίτης κεντρικός είχε μεν συμμετάσχει στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής αλλά είχε κοπεί από την αποστολή στην Ολλανδία και ξανακλήθηκε ενόψει World League και ήδη βρίσκεται με τους άλλους διεθνείς στην Βαρκελώνη.

Η Εθνική θα παίξει τουλάχιστον δύο, ενδεχομένως και τρία τουρνουά και ενόψει των επόμενων ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Αρσενιάδης ουσιαστικά προανήγγειλε επικείμενη κλήση στην Ομάδα και του έτερου new entry στην προετοιμασία της Εθνικής, του 22χρονου Αλεξανδρουπολίτη πασαδόρου Σταύρου Κασαμπαλή.

«Στόχος μας είναι να δούμε πώς θα τα πάει η ομάδα εφαρμόζοντας ένα νέο σχήμα δίχως τον βασικό μας διαγώνιο (Τζούριτς). Θα δοκιμάσουμε δύο αρκετά νέους παίκτες, τον Τσέλιο (20 χρονών) και τον Κασαμπαλή (22 χρονών) και θα μετρήσουμε ποια είναι η δυναμικότητα της ομάδας με τέτοιες απουσίες απέναντι σε αρκετά δυνατούς αντιπάλους, από τους οποίους ορισμένοι έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ στην Βαρκελώνη.

Με τον τρόπο αυτό, προανήγγειλε ουσιαστικά την κλήση Κασαμπαλή για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής (αφού δεν έχει περιληφθεί στην ομάδα που ταξίδεψε στην Βαρκελώνη). Ο Κώστας Αρσενιάδης πρόσθεσε: «Η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια και μακάρι να δίναμε και περισσότερα, προκειμένου να αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες, ρυθμό και χημεία. Εξάλλου, αρκετοί είναι και οι παίκτες, οι οποίοι φέτος δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Πρέπει να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα συμπεράσματα γίνεται, καθώς αυτά θα είναι καθοριστικά για την επόμενη χρονιά».