ΕΠΣ Έβρου: Κλείνει στον Πανιώνιο του Ναλιτζή το μεγαλύτερο ταλέντο του Έβρου!

 

Κοντά σε μια πολύ σημαντική συμφωνία φέρνουν φήμες από την Πλατεία της Νέας Σμύρνης τον νεαρό επιθετικό του Ορέστη Ορεστιάδας Ανέστη Παπαγιαννίδη με τον Πανιώνιο του Δημήτρη Ναλιτζή.

Ο πρωην διεθνής φορ του Πανιωνίου, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Περούτζια, Ουντινέζε και Σπόρτινγκ Λισαβώνας έχοντας καταγωγή από τα Ρίζια του Έβρου βρέθηκε τα Χριστούγεννα στο φιλικο της ΠΑΕ Ριζίων με τον Ορεστη όπου παρακολούθησε τον νεαρό Παπαγιαννίδη να σκοράρει και εντυπωσιάστηκε από τα προσόντα του.

Ο Ναλιτζής που είναι υπεύθυνος πλέον των ακαδημιών του Πανιωνίου  σημείωσε στο μπλοκάκι του το όνομα του Ανέστη που την περασμένη Τρίτη συμπλήρωσε τα 18 του και ξεκινά τις Πανελλήνιες εξετάσεις και από το καλοκαίρι θα τον έχει μαζί του στις ακαδημίες και στην ομάδα νέων του Πανιωνίου που διακρίνεται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Θυμίζουμε ο 18χρονος πρώην μεσοεπιθετικός και του Ηρακλή Σαγήνης ως δανεικός από τον Ορέστη, ήταν δεύτερος  σκόρερ με 13 τέρματα του Ορέστη και μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος αν και ο νεαρότερος σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού