Φιλανθρωπία για κλάματα! Το ΔΑΚ Κομοτηνής ζήτησε λεφτά από Πανθρακικό και Προσκυνητές για τον μεταξύ τους αγώνα «ιερού σκοπού»

 

Για καλό σκοπό συναντήθηκαν σε φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση ο ερασιτέχνης  Πανθρακικός με τη Δόξα Προσκυνητών το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, σε μια αναμέτρηση που παρά την έντονη βροχόπτωση σημαδεύτηκε από πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα.

Τα έσοδα από την αναμέτρηση, όπως είχε προαναγγελθεί, δόθηκαν στην οικογένεια νηπίου, που χρήζει ακριβής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Για το ίδιο παιδί, μάλιστα, η κοινωνία της Κομοτηνής είχε ευαισθητοποιηθεί ξανά στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν, στο πλαίσιο του ραδιομαραθωνίου στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης.

Ο κακός καιρός απέτρεψε την προσέλευση αρκετού κόσμου. Αυτό όμως που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση και έπιασαν οι κεραίες του συνεργάτη του ThrakiSportS που βρέθηκε στο γήπεδο ήταν το γεγονός ότι παρά την «ιερότητα» του αγώνα, από τις δύο ομάδες ζητήθηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να μπορέσει να φιλοξενηθεί ο αγώνας στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Το ποσό ζητήθηκε ως απαραίτητα έξοδα για την συντήρηση του γηπέδου, το οποίο όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι Δημοτικό Στάδιο. Αν μη τι άλλο, να ζητούνται τέτοια ποσά, που ζήτημα είναι αν συγκεντρώθηκαν από τους θεατές, για την διεξαγωγή ενός αγώνα τέτοιου ειδικού σκοπού, ήταν φάουλ…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ