ΕΠΣ Θράκης: Κλήση στην Πειθαρχική Επιτροπή για ανάρτηση στο facebook

 

Μετά την “περίεργη” αν μη τι άλλο απόφαση της τιμωρίας του Ιάσμου για τα επεισόδια με το Ν. Σιδηροχώρι, πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου της περιοχής εξέφρασαν την απορία τους για την  αποβολή του Ιάσμου από το επόμενο παιχνίδι με το Κόσμιο.

Ένας από αυτούς και ο πρωην παίκτης του Πανθρακικού, προπονητής του Αστέρα Αιγείρου και υπεύθυνος της ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή Φώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος είχε αναφέρει ότι δεν καταλαβαίνει το σκεπτικό της απόφασης της μη διεξαγωγής του επόμενου αγώνα του Ιάσμου και ότι είναι απόφαση σταθμός για αυτόν που εξέδωσε την απόφαση, θεωρώντας ότι με το ίδιο σκεπτικό ο Παναθηναικός θα έπρεπε να χάσει στα χαρτιά το ματς με την ΑΕΚ μετά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

Η ανάρτηση του Κωνσταντινίδη μέσα από την οποία αναφέρει για την κλήση του από την ΕΠΣ Θράκης: “Ενημερώθηκα πριν από λίγο ότι με καλεί η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ για το σχόλιο που έκανα στο facebook στο άρθρο της τιμωρίας του Ιάσμου … Δεν θα σας κάνω τη χάρη κύριοι … Δεν μου έκλεισε το στόμα ποτέ κανείς ούτε και εσείς μπορείτε”.

H ανάρτηση του Κωνσταντινίδη που προκάλεσε την κλήση του σε σημερινή απολογία: “Eιλικρινά θα ήθελα να ξέρω το σκεπτικό της απόφασης μη διεξαγωγής επόμενου αγώνα… απλά για γέλια η απόφαση… με το ίδιο σκεπτικό ο ΠΑΟ χάνει στα χαρτιά το ματς με την ΑΕΚ… Απόφαση σταθμός…???… respect στο όργανο που εξέδωσε την ποινή???”