Γ’ Εθνική: Ολοκληρώνεται η συνεργασία του Σωτήρη Κοκκινόπουλου με την ΑΕ Κομοτηνής

 

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής την Κυριακή το μεσημέρι στον αγώνα μπαράζ κατάταξης στην Θεσσαλονίκη με τα Φάρσαλα, μετά από μια πετυχημένη σεζόν, οι δρόμοι των “κιτρινόμαυρων” και του Σωτήρη Κοκκινόπουλου χωρίζουν φιλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, o φιλόδοξος τεχνικός, ο οποίος συνδύασε την παρουσία του στην Κομοτηνή με την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην 4η θέση, κυνηγώντας μέχρι τελευταία αγωνιστική το μεγάλο “όνειρο” της ανόδου, χάνοντας την στο νήμα στις Σέρρες. Παρόλα αυτά, αφήνει στην ομάδα σημαντικές παραστάσεις, μεγάλες νίκες και την ένταξη 5 αθλητών από το εφηβικό και το παιδικό στο ανδρικό τμήμα.

Οι προτάσεις είναι αρκετές στα χέρια του Θεσσαλονικού τεχνικού, ο οποίος με ηρεμία θα τις μελετήσει και θα κοιτάξει τον επόμενο σταθμό του με προτεραιότητα την συμπρωτεύουσα.

Όσο για την ΑΕ Κομοτηνής, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πιο πιθανή περίπτωση είναι η αντικατάσταση εκ των έσω με το δίδυμο Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς και Βασίλη Στοάκη να είναι η επικρατέστερη καθώς αφενός αυτοί οι δυο οδήγησαν την ομάδα στην Γ Εθνική πριν δυο χρόνια και αφετέρου η φιλοσοφία της ομάδας ελέω οικονομικής κατάστασης αναμένεται να αλλάξει με την βαρύτητα να δίνεται στην νέα γενιά..